kijk onze peuter
kijk onze bruiloft
Kijk Onze Baby BE Kijk Onze Baby NL

Veel gestelde vragen


Vragen over aanmelding, proefperiode, abonnementen e.d.Vragen over onze bewaarserviceVan start met je eigen babysiteVragen over het plaatsen van foto's


 • Hoe kan ik foto's op mijn babysite plaatsen?

  Als je foto's al digitaal zijn is dit heel eenvoudig. Ga na het inloggen naar fotoalbum, selecteer een fotoalbum, klik op de knop "bladeren" en selecteer de juiste foto van je computer. Klik vervolgens op "verzend" en je foto wordt op de site gezet.
  Zijn je foto's nog niet digitaal, dan kun je ze digitaal maken door ze te scannen of ze door een fotograaf op cd-rom laten zetten.

 • Waar moeten mijn foto's aan voldoen?

  De foto's moeten van het type "gif", "jpg" of "png" zijn. Het type kun je zien aan de laatste drie letters van de bestandsnaam (extensie). Heb je de foto's genomen met een digitale camera dan is de extensie hoogstwaarschijnlijk "jpg".
  De bestandsgrootte van de foto mag maximaal 4 mb zijn. Kleiner is nog handiger in verband met de tijd die het kost om je foto's te uploaden. Je kunt je foto's verkleinen met programma's als Photoshop en Paint Shop Pro. Er zijn echter ook hele handige gratis programmaatjes (bijv Easy Thumbnails) waarmee je heel eenvoudig een hele map foto's in een keer in een bepaald formaat kunt krijgen. Klik hier om Easy Thumbnails te downloaden.

 • Hoeveel foto's kan ik op mijn babysite plaatsen?

  Je kunt een onbeperkt aantal fotoalbums aanmaken, waarbij in ieder album maximaal 14 foto's passen.


Vragen over het plaatsen van filmpjes


 • Waar moeten mijn filmpjes aan voldoen?

  De filmpjes moeten een van de volgende extensies hebben: "avi", "mpeg", "mpg" of "wmv".
  Om je bezoekers niet onnodig lang te laten wachten op het downloaden van je filmpjes is het aan te raden om je filmpjes te comprimeren voordat je ze naar onze server stuurt. Klik hier voor meer informatie over het comprimeren van voor filmpjes.

 • Hoeveel filmpjes kan ik op mijn babysite plaatsen?

  Je hebt 25 mb webruimte tot je beschikking voor het plaatsen van filmpjes. Hoeveel filmpjes dit zijn is onder meer afhankelijk van de lengte van je filmpjes en de mate waarin je filmpjes gecomprimeerd zijn.
  Filmpjes van externe pagina's (zoals bijvoorbeeld Youtube) kunnen onbeperkt ingevoegd worden.

 • Hoe kan ik mijn filmpjes comprimeren (kleiner maken)?

  Klik hier voor meer informatie over het comprimeren van filmpjes


Andere vragen


© 2005 Tabelle   -  Colofon - Algemene voorwaarden - Links